Sójová omáčka přírodně fermentovaná 150 ml | Kikkoman
Sójová omáčka přírodně fermentovaná 150 ml od značky Kikkoman je tradiční japonská sójová omáčka vyrobená přirozeným procesem kvašení, poskytující bohatou umami chuť ideální pro vaření, dipy a dochucování. Více
Výrobce: KikkomanKód produktu: TM0290 Doprava a platba
Sójová omáčka přírodně fermentovaná 150 ml od značky Kikkoman se vyrábí tradiční metodou kvašení ze čtyř jednoduchých ingrediencí: sójových bobů, pšenice, vody a soli. Přirozený fermentační proces dodává omáčce hlubokou, vyváženou umami chuť s jemně sladkými tóny. Tato univerzální omáčka je nezbytnou součástí asijské kuchyně a skvěle se hodí k restovaným pokrmům, sushi, marinádám a polévkám. Může být také použita jako lahodný dip k masu, mořským plodům, zelenině a rýžovým pokrmům. Ať už připravujete tradiční japonská jídla nebo chcete dodat umami hloubku běžným pokrmům, sójová omáčka Kikkoman je nezbytným doplňkem každé kuchyně.
Možné Použití:
- Vaření: Přidejte do stir-fry, polévek a nudlových jídel pro intenzivní chuť.
- Dipy: Perfektní k sushi, sashimi, knedlíčkům a jarním závitkům.
- Marinády & Dochucování: Skvělá pro maso, ryby a zeleninu.
Ingredience: Voda, Sójové boby, Pšenice, Sůl
Nutriční Hodnoty na 100g:
- Energetická Hodnota: 325 kJ / 77 kcal
- Tuky: 0g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0g
- Sacharidy: 5g
- z toho cukry: 0.6g
- Bílkoviny: 10g
- Sůl: 16g
Skladovací Pokyny: Skladujte na chladném a suchém místě. Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte během několika měsíců.
Země Původu: Nizozemsko