Sójová omáčka přírodně fermentovaná 150 ml | Kikkoman

75 Kč
In stock
pcs

Sójová omáčka přírodně fermentovaná 150 ml od značky Kikkoman je tradiční japonská sójová omáčka vyrobená přirozeným procesem kvašení, poskytující bohatou umami chuť ideální pro vaření, dipy a dochucování. Více

Výrobce: KikkomanKód produktu: TM0290 Doprava a platba

Sójová omáčka přírodně fermentovaná 150 ml od značky Kikkoman se vyrábí tradiční metodou kvašení ze čtyř jednoduchých ingrediencí: sójových bobů, pšenice, vody a soli. Přirozený fermentační proces dodává omáčce hlubokou, vyváženou umami chuť s jemně sladkými tóny. Tato univerzální omáčka je nezbytnou součástí asijské kuchyně a skvěle se hodí k restovaným pokrmům, sushi, marinádám a polévkám. Může být také použita jako lahodný dip k masu, mořským plodům, zelenině a rýžovým pokrmům. Ať už připravujete tradiční japonská jídla nebo chcete dodat umami hloubku běžným pokrmům, sójová omáčka Kikkoman je nezbytným doplňkem každé kuchyně.

Možné Použití:

  • Vaření: Přidejte do stir-fry, polévek a nudlových jídel pro intenzivní chuť.
  • Dipy: Perfektní k sushi, sashimi, knedlíčkům a jarním závitkům.
  • Marinády & Dochucování: Skvělá pro maso, ryby a zeleninu.

Ingredience: Voda, Sójové boby, Pšenice, Sůl

Nutriční Hodnoty na 100g:

  • Energetická Hodnota: 325 kJ / 77 kcal
  • Tuky: 0g
    • z toho nasycené mastné kyseliny: 0g
  • Sacharidy: 5g
    • z toho cukry: 0.6g
  • Bílkoviny: 10g
  • Sůl: 16g

Skladovací Pokyny: Skladujte na chladném a suchém místě. Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte během několika měsíců.

Země Původu: Nizozemsko